Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats

Primer CRT del curs en marxa

General

17.09.21 20:00 h al 18.09.21 13:00 h / Afegir a Google Calendar

Casa de colònies La Conreria

Els territoris i zones del Moviment ens activem. El divendres 17 i el dissabte 18 de setembre es durà a terme el primer Consell de Responsables Territorials (CRT) del curs 2021-22 a la casa de colònies de La Conreria. 

Estan convocats tots i totes les Responsables Territorials, el Consell Directiu, Consiliaris de Zona i Territori, i l'Equip Tècnic del MCECC. La data límit per apuntar-se a través del present formulari és el dia 14 de setembre.

Un CRT ple d'eines i recursos

La trobada començarà divendres a les 20h amb la rebuda a tots els participants. A les 21:45h, just després de sopar, es durà a terme la reunió del CRT. 

Es tractaran alguns punts del Pla d'acció i es parlarà del calendari, les trobades i el campus MCECC, entre d'altres. Com a gran novetat d'enguany, es pensaran accions per motivar els monitors i monitores a participar del 'Mulla't pel MCECC'. 

Dissabte al matí hi haurà la part formativa. Després de la primera mitja hora, en què ens reunirem tot l'equip, es realitzaran les formacions de Pedagogia, Secretaria i Tresoreria, els tres elements que mouen l'equip de responsables de cada zona i territori. Des del Moviement es proporcionarà tot d'eines i recursos per treure profit a cadascun dels tres càrrecs, així com materials per mantenir totes les zones i territoris actius. 

Renovació de la web

És important portar tot el marxandatge possible de la zona o territori, ja que actualitzarem les fotografies per la web. Així mateix, podeu aprofitar per aconseguir idees noves per les vostres demarcacions. 

En tot moment es tindran en compte i es respectaran totes les mesures sanitàries pertinents.