Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats

Zona 08 activa el nou curs

Zones i Territoris

13.09.21 20:00 h a 23:59 h / Afegir a Google Calendar

Esplai Sant Pere i Sant Pau

La Zona 08 del MCECC convoca a tots els monitors i monitores dels seus centres a la primera trobada de treball de l'any

Detalls de l'activitat 

L’inici de curs de la Zona 08, enguany, serà diferent. Començarem compartint un espai a partir del qual poder conèixer millor la diversitat de la zona, acostar-la als equips de monitors/es i començar a treballar en les diferents activitats programades per aquest curs. Sense anar més lluny, parlarem de la recuperació de la Trobada d’Infants i Joves! 

La trobada serà el 13 de setembre, a partir de les 20h, a l'Esplai Sant Pere i Sant Pau. Degut a la situació sanitària actual, el format i l’horari de l’activitat pot ser modificat.

Horari de l'activitat

  • 20:00h Benvinguda
  • 20:15h Inici de l'espai de treball
  • 22:00h Sopar
  • 00:00h Final de la trobada

Normativa i mesures de prevenció

  • Fruit de la situació sanitària actual, se seguirà en tot moment la normativa vigent en matèria de prevenció i higiene estipulada per les autoritats sanitàries. 
  • Amb la inscripció i la participació en l’activitat accepteu la normativa d’activitats del Moviment. En cas que la necessiteu, podeu demanar-ho als responsables de zona.

Podeu inscriure's a través del formulari que apareix en aquesta notícia. Si teniu cap dubte respecte a l'activitat, podeu contactar amb els responsables de la Zona.