Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats
Trobada d’Infants: Trobada Territorial d’Esplais

Trobada d’Infants: Trobada Territorial d’Esplais

Zones i Territoris

15.05.21 / Afegir a Google Calendar

Cadascú des del seu Centre d’Esplai

Com cada any, fem la trobada d’infants de la zona 01i06 del MCECC! Aquesta trobada, que coincideix amb la TrocaJove (trobada general dels grups de joves dels centres i clubs d’esplai del Moviment) té per objectiu conèixer altres centres d’esplai de la zona. D’aquesta manera, es genera una xarxa de suport i activitat entre els esplais, infants i monitors i monitores!

L’objectiu principal de l’activitat serà situar cada centre d’esplai al mapa de la zona, aconseguint el nom, el logo, l’adreça i molta altra informació interessant! Compartirem les activitats a través de les xarxes socials per poder veure què fan els altres participants.

Horari previst 

*No hi ha cap horari previst, donat que cada Centre d’Esplai realitzarà l’activitat durant el seu temps d’esplai habitual.

Cada activitat té una durada de 20 minuts i es pot fer en l’ordre que es prefereixi, donat que a cada activitat coneixerem un centre d’esplai diferent.

Grups o estructura de la trobada

Recomanem fer les activitats per grups de convivència. En algunes s’especifiquen variacions segons el grup d’edat i en altres no.

Preu de la trobada

Aquesta trobada és gratuïta. 

Què he de fer per inscriure el meu Centre?

Enguany no realitzarem inscripció, però -tal com marquen les mesures vigents- recomanem portar al dia el llistat d’assistència a l’activitat de l’esplai.

Recordeu penjar les activitats (vídeos o fotografies) a l’Instagram etiquetant a: @zona01i06mcecc i @EsplaisMCECC

FEM ESPLAI!