Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats

Jornada formativa – FEMN – MCECC Urgell

Formació

08.05.21 10:30 h a 14:00 h / Afegir a Google Calendar

Què és la jornada formativa de la FEMN?

A la FEMN, se celebrarà una jornada de formació per a tots els monitors i monitores dels Centres d'Esplai del MCECC Urgell. Aquesta serà d'un dia i s'oferiran diferents opcions de formacions de les quals cada monitor o monitora podrà escollir segons les seves preferències. Aquesta primera edició es planteja amb la idea de poder compartir i crear espais d'aprenentatge.

Quan i on es farà?

La jornada formativa tindrà lloc el 8 de maig del 2021 al poble de Penelles.

S'iniciarà a les 10.30 h i els tallers formatius tindran lloc en diferents espais del poble, que es determinaran més endavant depenent del nombre d'inscripcions. Segons el nombre de formacions que finalment es realitzin i el nombre d'inscripcions a cadascuna, es decidirà l'espai on dur-les per tal de poder vetllar pel compliment de les mesures sanitàries establertes en el moment de la celebració de la FEMN. 

És possible que l'horari pugui variar una mica. Per ara, es planteja començar el matí amb les formacions, seguidament, fer un esmorzar a càrrec de la FEMN, reprendre les formacions i finalitzar, si és possible, amb un dinar popular a càrrec de cada monitor/a.

Quines formacions s'ofereixen?

Tenint en compte la pluralitat de centres que trobem, s'ha pensat a fer diferents propostes de tallers formatius.

  • F01: Educació sexual a l'esplai, prevenció i detecció.
  • F02: Tractar temes tabú amb adolescents.
  • F03: Com treballar pedagògicament la por.
  • F04: Consum responsable.
  • F05: Ús crític de la tecnologia.
  • F06: La perspectiva de gènere.

(És possible que, en ser la primera vegada que es realitza aquesta jornada i tenint en compte el fet d'haver d'adaptar-nos a les mesures actuals, alguna formació pugui variar). 

Preus i inscripcions 

La jornada té un cost simbòlic de 5€ per cada monitor/a i la data límit d’inscripció és el 18 d’abril de 2021.

Les inscripcions es faran en format virtual a través d'aquest enllaç. És important saber que, en el moment de la inscripció, s’efectuarà l’elecció de la formació i el pagament.