Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats

Broll 2020 – Trobada d’Equips del MCECC

General

21.06.20 11:00 h a 13:30 h / Afegir a Google Calendar

Connexió telemàtica (Zoom)

Presentació 

El Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés té la sort de comptar, cada curs, amb un gruix important de voluntaris i voluntàries (provinents dels centres d’esplai) que contribueixen a fer més fort i més viu el Moviment. 

Són els equips de voluntariat que formen part dels Àmbits (Pedagògic, d’Educació per la Justícia Global o d’Animació de la Fe) de les Comissions de Trobades (TrocaJove i Jornada de Monitors i Monitores), del Consell de Responsables Territorials i dels projectes. 

Aquest 2020, un any diferent al que havíem imaginat degut a la realitat que vivim, en el que hem hagut de reinventar la manera de trobar-nos no volem deixar passar l’oportunitat d’agrair i reconèixer l’esforç i l’entrega de totes aquelles persones que dia rere dia contribueixen a l’acció general del  MCECC. 

 

Broll 

El diccionari ens diu que un broll és un raig d’aigua que surt amb força. Amb aquest nom volem simbolitzar l’energia i la força que ha mogut a tot aquest voluntariat durant el curs. Molts d’aquests voluntaris i voluntàries van respondre a la crida de Mulla’t pel MCECC i ara, amarats de Moviment, celebrem tot allò que hem desenvolupat durant el curs per fer possible tantes i tantes accions! 

Es tracta d’una data per trobar-nos d’una manera distesa. Amb l’objectiu de conèixer a persones d’altres equips amb els que habitualment no coincidim, per passar-nos-ho bé amb activitats de caràcter lúdic i per compartir allò que ens aporta ser voluntaris i voluntàries del Moviment (més enllà de la tasca que realitzem com a monitors i monitores en els nostres respectius centres d’esplai). 

 

On i quan? 

Diumenge 21 de juny et convidem a una trobada telemàtica, a través de Zoom,  per participar al Broll, la Trobada d’Equips de Voluntaris i Voluntàries del MCECC.  

 

Horari 

11.00 h  Connexió telemàtica i Presentació 

11.30 h – Activitat lúdica 

13.00 h – Cloenda 

Està previst acabar amb un petit vermut telemàtic de manera que us animem a preparar les vostres especialitats per poder mostrar a la resta. 

 

Inscripcions 

Per participar és imprescindible la inscripció prèvia ja prèviament us farem arribar l’enllaç per accedir a la trobada. Podeu fer la vostra inscripció a través del formulari que podeu trobar al web fins el dimecres 17 de juny.