Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats

Broll 2019 - Trobada d'Equips del MCECC

General

22.06.19 11:00 h a 16:00 h / Afegir a Google Calendar

Alberg La Conreria

Presentació

El Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés té la sort de comptar, cada curs, amb un gruix important de voluntàries i voluntaris (provinents dels Centres d'Esplai) que contribueixen a fer més fort i més viu el Moviment.

Són els equips de voluntariat que formen part dels Àmbits (Pedagògic, Educació per a la Justícia Global o Animació de la Fe), de les Comissions de Trobades (TrovaJove i Trobada de Monitors/es), del Consell de Responsables Territorials i dels projectes.

Aquest any, el Pla d'Accions (aprovat a l'Assemblea General Ordinària del passat mes de gener) va promoure l'acció EM2, que pretenia generar una trobada d'agraïment i reconèixement de la feina de totes aquestes persones voluntàries que contribueixen a l'acció general del MCECC.

El nom de la trobada

S'ha volgut donar relleu i caràcter propi a aquesta trobada tot posant-li un nom que la identifiqui. El nom escollit ha estat "Broll".

Amb aquest nom, es pretén simbolitzar l'energia i la força que ha mogut a tot aquest voluntariat. El diccionari ens diu que un "broll" és un raig d'aigua que surt amb força. Moltes de les voluntàries i voluntaris del MCECC van respondre a la crida de "Mulla't pel MCECC"... ara, tots aquests voluntaris i voluntàries, empapats de Moviment, celebren el broll de força i energia que han anat desenvolupant durant tot el curs per fer possible tantes i tantes accions! 

On i quan?

Dissabte 22 de juny et convidem a venir a la Conreria per participar al Broll, la trobada d’equips de voluntaris i voluntàries del MCECC.

Horari

Pendent de confirmar. Amb tot, es preveu l'arribada entre 10 i 11 del matí i l'acabament després del dinar.

Inscripcions

A través del formulari que podeu trobar en el web i abans del 17 de juny.