Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats

Projecte "El Convidat" - MCECC-Tarragona

Zones i Territoris

01.09.19 al 31.12.19 / Afegir a Google Calendar

Centres d'Esplai del MCECC-Tarragona

Què és "El Convidat"?

És una iniciativa proposada pels centres d'esplai del Territori Tarragona que consisteix en que els monitors/es d'un centre d'esplai que ho vulguin poden formar part de l'equip de monitors i monitores d'un altre centre d'esplai del territori durant una jornada d'esplai (preparació, realització i avaluació de l'activitat) per tal de veure noves maneres de fer, conèixer altres dinàmiques i enriquir-se amb les experiències dels centres participants.

Es tracta de que tots aquells monitors i monitores que tingueu curiositat per veure altres metodologies de funcionament de centres del territori tingueu la oportunitat de visitar-los en plena acció i així poder compartir les experiències viscudes.


Qui hi pot participar?

La iniciativa és oberta a qualsevol membre de l'equip de monitors i monitores de qualsevol dels centres d'esplai del Territori Tarragona. Si teniu ganes de participar però us fa una mica de vergonya anar-hi sols no patiu, us hi podeu apuntar per parelles!

Quan es farà l'intercanvi?

Aquesta iniciativa es durà a terme al llarg de tot el curs, per tant no cal patir per la disponibilitat. Es buscarà un dia que vagi bé tant als convidats com las amfitrions.

Perquè t'animem a que t'hi apuntis?

Creiem que, tot i que tots fem una tasca comú, les maneres d'organitzar-se, les sinèrgies i dinàmiques establertes a cada esplai poden variar i volem treure profit d'aquesta gran diversitat, aprenent els uns dels altres per poder millorar dia a dia.

Què heu de fer si voleu viure aquesta petita aventura?

Només cal que us inscrigueu en aquest formulari i nosaltres ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible.