Notícies
 Tornar
  • Zones, territoris i àmbits comencen amb molta força!

Zones, territoris i àmbits comencen amb molta força!

20.09.18

L’inici de l’esplai s’acosta i molts de vosaltres esteu fent reunions de zones i de territori per preparar el nou curs.

Totes aquestes reunions amb un denominador comú: la il·lusió i les ganes per seguir avançant en l’educació en el lleure.

Aquesta setmana hi ha hagut reunió de zona 01 i 06, zona 3, zona 4, zona 7, zona 9, zona 11, territori de Lleida i de Mallorca. A les reunions, zones i territoris heu coincidit a preparar l’inici del curs, repassar el calendari amb les activitats ja previstes. Però també ha estat el moment de parlar de les formacions d’inici de curs del Campus MCECC sobre reunions, pedagogia a l’esplai i la gestió del centre. Recordeu que cal inscriure-us!

No només zones i territoris inicien el curs. Els àmbits també s’han reunit. L’àmbit pedagògic, d’animació de la fe i el d’educació per a la justícia global s’han trobat per definir quins seran els propers reptes per al curs. Després de fer balanç del curs passat han començat a fer una pluja d’idees per a l’elaboració de nous materials i recursos per als centres d’esplai. Recordeu que si teniu propostes podeu participar als àmbits! Aquest és l’espai idoni per fer propostes, debatre i construir un nou projecte des de cada àmbit!