Notícies
 Tornar
  • Primera reunió de curs del Consell Directiu

Primera reunió de curs del Consell Directiu

20.09.18

El Consell Directiu ha fet la primera reunió del curs el passat diumenge 16 de setembre. Sobre la taula: balanç estiu, CRT, pla d’accions, les trobades i nous centres federats al Moviment!

El curs comença a zones i territoris i també pel Consell Directiu. La primera reunió d’inici de curs ha servit per repassar i fer un balanç del funcionament de les més de 450 activitats d’estiu que heu organitzat els centres d’esplai federats al MCECC. Unes activitats que heu pogut seguir a les xarxes socials a través de l’etiqueta #TourMCECC. Si en voleu fer un cop d’ull, aquí teniu un recull dels quilòmetres que ha recorregut aquest any el #TourMCECC.

Un cop analitzat l’estiu, el Consell Directiu va treballar en la planificació del curs. L’Assemblea General Ordinària, la Trocajove i la trobada de monis han sigut un dels punts a marcar en el calendari i començar a treballar-hi.

Però les primeres dates importants que trobem al calendari són dues. Per una banda, la primera fase del Pla d’Accions de 2019 que està oberta durant tot el mes de setembre. Un període en què, vosaltres esplais, teniu molt a dir! Per això, s’ha fet seguiment de les propostes que ens esteu enviant. Com funciona? Us ho expliquem aquí

Per l’altra banda, hi ha la celebració del Consell de Responsables Territorials del proper 28 i 29 de setembre a la casa de colònies de la Conreria. Per aquest motiu, el Consell Directiu ha treballat perquè tot estigui enllestit per al CRT: formacions, informacions rellevants a tenir en compte els centres....

A la reunió també es va aprovar la federació de dos nous centres d’esplai. Són el Centre d’Esplai i grup de Colònies Santa Anna del territori de Tarragona i el Centre d’Esplai El Drac de zona 16. Benvinguts!