Notícies
 Tornar
  • Arriba el primer CRT del curs!
  • Comparteix a les xarxes socials

Arriba el primer CRT del curs!

27.09.18

Aquest divendres i dissabte serà el primer CRT del curs. Serà a la Casa de Colònies de la Conreria. Dos dies en què es repassarà el calendari de dates importants per al Moviment però també hi haurà espai per a les formacions.

A hores d'ara, hi assistiran els responsables de la zona 01 i 06, 02, 03, 04, 05, 07, 08, 09, 11, 12, 13, 15, territori de Lleida, de Solsona, de Tortosa i de Tarragona.

El Consell de Responsables Territorials servirà per reprendre la tasca feta per aquest organisme durant tot l’any. Se seguirà treballant en el decàleg de sostenibilitat, que és l’acció EC3 del Pla d’accions d’aquest any, s’informarà de les trobades de zona i territori previstes pel curs, es recordarà els punts a seguir per a l’elaboració del Pla d’accions del 2019, entre altres informacions. Dissabte, serà un moment per a la formació dels responsables repartits per les tasques que tenen assignades (responsables pedagògics, secretaris i tresorers).

Com és el primer CRT del curs cal repassar, abans de la reunió, que cada equip de responsables de zona o de territori tinguin distribuïts els seus càrrecs. I recordeu que cal portar també els objectius de curs de la vostra zona o territori.