Notícies
 Tornar
  • Resoltes les Beques d'Estiu 2021

Resoltes les Beques d'Estiu 2021

02.07.21

Estem a l'inici d'un estiu ple d'activitats de lleure per infants i joves organitzades pels Centres i Clubs d'Esplai del Moviment. 

Ja teniu disponible al Gesplai la resolució de les beques de les activitats d’estiu.

El Consell Directiu es va reunir per donar resposta a totes les sol·licituds de beques per a les activitats d’estiu. Al Gesplai trobareu l’import que se us ha atorgat per les activitats que heu sol·licitat i la documentació justificativa, que podreu descarregar del propi Gesplai.

Ara i fins al 24 de juliol s’obre el període de justificació de beques. Els centres becats haureu de lliurar l’acord signat i segellat i els rebuts i documents que se us demanin.

Tal com es va fer el curs passat, volem conèixer la realitat dels infants que necessiten aquestes ajudes per a poder participar a les activitats d'estiu. Per aquest motiu, des de la secció de Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés, s’ha elaborat una enquesta per a conèixer les condicions de vida d’aquests infants i famílies.

L'enquesta és curta i es resol en pocs minuts. Us animem a acompanyar a les famílies a l'hora de respondre-la. Les dades són anònimes i només faran públics els valors agregats. 

En cas que tingueu qualsevol dubte o qüestió, podeu consultar amb el vostre promotor/a de referència o enviar un correu a secretaria.mcecc@peretarres.org