Notícies
 Tornar
  • Apunta't al primer Curs d'Excursionisme del MCECC

Apunta't al primer Curs d'Excursionisme del MCECC

02.07.24

Ja estan obertes les inscripcions de la primera edició del Curs Formatiu d'Excursionisme, adreçat a monitors i monitores del MCECC. 

L’equip de voluntaris del Projecte d’Excursionisme, nascut l'any passat, s’ha reunit periòdicament per dissenyar un curs amb diferents sessions formatives, les quals vetllaran per acompanyar als participants i oferir múltiples recursos i coneixements per a preparar grans excursions, travesses o campaments amb els Centres i Clubs d’esplai.

Què hi trobaràs?

Qui pot participar?

Obert a monitores i monitors majors d'edat i en actiu de qualsevol dels més de 200 Centres i Clubs d'Esplai del MCECC.

Dates

18, 19 i 20 d'octubre, començant les formacions al vespre del divendres 18 i acabant a la tarda del diumenge 20. 

On serà?

A Alberg la Sala de la Fundació Pere Tarrés. Així doncs, es comptarà amb les seves instal·lacions i s'utilitzarà el seu terreny d’acampada com a camp base del curs.

Dormint en tendes, màrfegues i sacs de dormir, vetllarem per un curs més immersiu amb l’eix central de les formacions, l’excursionisme!

Preu

El preu d’inscripció és de 65 €, i s’inclou el cost de les formacions i pensió completa dels tres dies, incloent-hi els àpats (des del sopar del divendres 18, al dinar del diumenge 20 d'octubre). 

Transport

El desplaçament fins a la casa s'organitzarà amb els vehicles privats de què disposin els participants.

Inscripcions

Les inscripcions al curs es poden fer aquí, i estan limitades a 30 places

Un cop  tancades les inscripcions i en cas que aquestes siguin majors de les places disponibles, l’equip del Projecte vetllarà per una equitativitat entre centres, agafant de referència l’origen d’esplai dels monitors i monitores inscrites. L’objectiu és que el màxim nombre d’esplais puguin accedir a la formació en el camp excursionista.

Per qualsevol dubte, us convidem a adreçar-lo a l’adreça de correu electrònic de secretaria.mcecc@peretarres.org.

Si t’agrada preparar excursions i rutes a l’esplai, i vols aprofundir més en la formació d’aquesta matèria, no deixis perdre aquesta oportunitat formativa!

#SomMoviment