Notícies
 Tornar
  • La Jornada de Monitors/es en dades
  • Comparteix a les xarxes socials

La Jornada de Monitors/es en dades

06.06.24

Ja tenim disponibles les dades de la Jornada de Monitors/es 2024, que s'ha celebrat dissabte 25 de maig a l'alberg de La Conreria.

Xifra de participació

464 persones han format part de la Jornada. D'aquestes, 364 eren participants provinents de 39 Centres i Clubs d'Esplai del Moviment de 20 Zones i Territoris diferents de Catalunya.

També han assistit 59 formadors i formadores i 41 membres de la Comissió, Equip Tècnic i Consell Directiu. 

Valoració de la trobada

Els participants han valorat la Jornada de Monitors/es amb un global de 7,85 sobre 10, unes xifres superiors a les de l'any passat i amb comentaris majoritàriament positius. Aquests resultats són fruit de 125 respostes d'un total de 404 enquestats (34,7%).

Els aspectes més destacats per part dels monitors i monitores han estat les formacions, el concert, la fluïdesa de la Jornada, els records, el bar i els àpats.  

En canvi, els participants consideren que els aspectes a millorar han estat el sistema de transport, algunes formacions, canvis en les formacions segons inscripció inicial, poques estones de descans i poques estones d’interacció amb altres esplais.  

Finançament

El cost total de la Jornada de Monitors/es és de 18.574,88€ (51,03€ per persona)

Els participants han pagat aquest any, 15,50€ o 10,50€, en funció de si han disposat de transport o han emprat el proporcionat pel Moviment. Això és així perquè el MCECC finança de manera directa part d'aquestes activitats

#SomMoviment