Notícies
 Tornar
  • La TrocaJove 2024, en dades
  • Comparteix a les xarxes socials

La TrocaJove 2024, en dades

03.04.24

Ja tenim disponibles les dades de la TrocaJove 2024, que es va celebrar el cap de setmana del 9 i 10 de març a Amposta. 

Xifra de participació

1066 persones han format part de la TrocaJove, de les quals 797 són joves i 205 monitors i monitores. Les 64 persones restants són membres de la comissió, Equip Tècnic, Consell Directiu.

En total han assistit 63 Centres i Clubs d'Esplai de 20 Zones i Territoris de Catalunya i Mallorca. 

Valoració de la trobada

Els adolescents i joves han puntuat el cap de setmana amb un 7,85 sobre 10, i els monitors i monitores amb un 7,81, unes xifres superiors a les de l'any passat. Els resultats són fruit de 853 respostes sobre un total de 1002 (85,13%).

Alguns dels aspectes més destacats per part d'adolescents i joves han estat el concert, la temàtica de cultura popular i catalana, l'activitat de benvinguda de dissabte al matí, els àpats, els espais de socialització i el bon ambient de la trobada. 

Així doncs, un 86% dels adolescents i joves diuen que els agradaria participar en la TrocaJove l'any vinent

Els aspectes més destacats per part dels monitors i monitores han estat els espais on s'han realitzat les activitats, l'organització, la temàtica de la trobada i l'activitat de dissabte al matí. 

Igualment, els participants han mencionat el fred (especialment al pavelló), els lavabos, l'activitat d'Estona amb tu i algunes formacions com a aspectes a millorar.

Finançament

El pressupost que s'ha destinat a la TrocaJove és de 59.146,13€ (55,48€ per persona)

El Moviment finança de manera directa part d'aquestes activitats. Així doncs, els participants han pagat aquest any, 25 o 30 €, en funció de si han disposat de transport o han emprat el proporcionat pel Moviment.

Properament podreu conèixer l'impacte mediambiental de la trobada així com consultar el dossier de les activitats.