Notícies
 Tornar
  • Una trentena d'assistents es reuneixen en el tercer CRT del curs
  • Comparteix a les xarxes socials

Una trentena d'assistents es reuneixen en el tercer CRT del curs

26.02.24

Una trentena de monitors i monitores han assistit diumenge 25 de febrer al tercer Consell de Responsables Territorials (CRT) del curs, celebrat al Centre d'Esplai Punt i Seguit de Berga. És el primer cop que aquesta reunió s'ha fet al Territori de Solsona. 

En primer lloc, en termes generals el CRT ha valorat positivament el desenvolupament de l'AGO del passat 27 de gener

Seguidament, s'ha fet una dinàmica per presentar als assistents les quatre iniciatives del Pla d'Accions 2024, aprovat a l'AGO, que involucren el Consell. Les accions són aprofundir en el treball dels elements identitaris catalans (ID2), fomentar  l’excursionisme en els Centres i Clubs d’Esplai (EP1),  treballar en profunditat les aportacions de l’enquesta de satisfacció (XM1) i ajudar als Centres i Clubs d'Esplai a fer activitats en el lleure fora de Catalunya (XS1). 

Durant la reunió, els membres del CRT també han fet arribar les seves propostes per millorar el funcionament d'aquest òrgan consultiu, del qual el Consell Directiu n'ha valorat positivament el coneixement i contacte que te de la realitat dels Centres i Clubs d'Esplai. Per últim, s'ha fet una dinàmica de cohesió entre els assistents. 

El quart i últim CRT d'aquest curs se celebrarà l'1 de juny a Mataró.

#SomMoviment