Notícies
 Tornar
  • Primera reunió d'exmonis: passat, present i futur del MCECC!

Primera reunió d'exmonis: passat, present i futur del MCECC!

15.11.23

El Moviment està a punt de viure un moment d’inflexió amb la convocatòria de la primera reunió d'exmonitors i exmonitores. Aquesta trobada es porta a terme en el context del Pla d’Accions 2023 i pretén ser un espai d'acollida per a persones que han decidit deixar l'activitat ordinària del Centre o Club l'Esplai o els quals s’hi mantenen vinculats/es en forma de col·laboradors externs.

Entre altres, els objectius són analitzar de forma compartida la realitat del Moviment, ser un espai per rebre propostes o perspectives diferents, i treballar per establir els mecanismes que es podrien incorporar en el si del Moviment per facilitar la incorporació dels exmonitors i exmonitores del MCECC.

Monitors i monitores: ajudeu-nos a fer córrer la veu entre els exmonitors/es dels vostres Esplais! I si ets exmonitor o exmonitora d’algun Centre o Club d’Esplai, no t’ho pensis! Ens trobarem el dimecres 29 de novembre a les 19.30 h de forma telemàtica per construir de nou plegats i plegades el futur del Moviment!

Per participar-hi, cal inscripció prèvia a través del següent formulari.

El MCECC compta amb tu!