Notícies
 Tornar
  • Participa a la vetlla de pregària davant del CIE de Barcelona
  • Comparteix a les xarxes socials

Participa a la vetlla de pregària davant del CIE de Barcelona

14.09.23

Ja fa 11 anys que un equip de voluntariat de Fundació Migra Studium visita les persones internes privades de llibertat al CIE de la Zona Franca

Des del 2012, Migra Studium ha realitzat més de 3.000 visites a 1.400 interns al CIE, el que els ha permès corroborar que el CIE es tracta d’un dispositiu, dels més repressius de la política migratòria, on es priva de llibertat a persones estrangeres a l’espera de ser expulsades als seus països d’origen. El context de privació de llibertat és afavoridor de vulneracions de drets humans fonamentals, si el sistema de control i garanties no actúa amb rigor, rapidesa i eficàcia.

Per tot això, el grup d'acompanyament a interns del CIE, de Migra Studium, organitza anualment una Vetlla de pregària davant del CIE de la Zona Franca que s’emmarca dins la Jornada Mundial de les Migracions i el Refugi a l’Església.

📅 Dissabte 30 de setembre a les 19:00h - Celebrem la 10a Vetlla sota el lema "Lliures" (durada aproximada: 1 hora)

Les entitats i col·lectius que vulguin adherir-se a la vetlla de pregària també ho poden fer en aquest formulari. El MCECC, com en els darrers anys, s'hi ha sumat com a entitat convocant i denunciant.