Notícies
 Tornar
  • Aquest estiu, fem un ús responsable de l'aigua!

Aquest estiu, fem un ús responsable de l'aigua!

04.07.23

Monitors i monitores dels Centres i Clubs d'Esplai teniu a disposició les fitxes d'activitats que ha preparat el Moviment en col·laboració amb la Direcció General de Joventut. El propòsit del material, pensat especialment per a aquest estiu, és contribuir a un ús responsable de l'aigua.

Què hi podem trobar?

El document consta d'una primera introducció escrita pel monitor, director de lleure i educador ambiental Carles Giné-Janer, qui ens ajuda a conscienciar-nos que l'aigua és un recurs del qual no podem prescindir.

Tot seguit, 10 fitxes de dinàmiques, jocs..., dissenyades per Carles Giné-Janer i pel també director de lleure i educador ambiental Roger Solé, ens permeten gaudir sense perdre de vista la responsabilitat de gestionar l'aigua adequadament.

#SomMoviment