Notícies
 Tornar
  • Comencem les activitats d'estiu!

Comencem les activitats d'estiu!

26.06.23

Aquests dies es dona el tret de sortida a moltes de les activitats d'estiu dels Centres i Clubs d'Esplai del Moviment. Passada la revetlla i el dia de Sant Joan, monitors, monitores i responsables emprenem la tasca d'acompanyar els infants a través del lleure educatiu amb diferents propostes arreu del territori.

Les activitats d'estiu, en dades

A inicis d'estiu, hi ha 429 activitats notificades, entre les quals es troben pròpiament activitats d'Esplai, alguna activitat esporàdica, camps de treball, campaments, casals d'estiu, activitat en centres diaris (oberts) -socioeducatius-, colònies i rutes.

En total, 18.818 infants participants acompanyats per 2.926 monitors, monitores i responsables. Aquestes xifres aniran creixent a mesura que avanci l'estiu.

Refresquem els recursos

Recordem que tenim a la nostra disposició l'apartat web d'estiu, on es poden trobar recursos per a les activitats i la informació pràctica més important!

#SomMoviment