Notícies
 Tornar
  • El Consell Directiu tanca el curs i prepara el pròxim
  • Comparteix a les xarxes socials

El Consell Directiu tanca el curs i prepara el pròxim

19.06.23

El Consell Directiu del MCECC es va reunir dissabte 17 de juny a La Conreria (Tiana) en la darrera reunió del curs 2022-2023 i amb la vista posada en el vinent.

Durant la reunió, es va valorar positivament el darrer Consell de Responsables Territorials (CRT) del curs, tant pel que fa a l'assistència com a les aportacions que es van fer dissabte 10 de juny a Vilanova i la Geltrú, on es van acomiadar les persones que enguany tanquen la seva etapa com a responsables territorials.

El Consell Directiu del Moviment va abordar l'estat de la resolució de les Beques d'Estiu, va ser coneixedor del canvi en l'equip d'Administració i Projectes del MCECC i es va fer una breu revisió de l'execució del pressupost del 2023.

De cara al curs 2023-2024, es van establir les dates concretes de les reunions mensuals del Consell Directiu, així com bona part dels espais on es duran a terme aquestes trobades. També es va marcar la data de la reunió de l'inici del curs 2024-2025, així com quins dies aquest òrgan de govern es trobarà amb l'Equip Tècnic del Moviment (30 de setembre -posteriorment al primer CRT del curs-, 20 de gener i 15 de juny).

El Consell Directiu va tractar, a més, la tramesa d'inici de curs; temes i recursos a compartir amb els Centres i Clubs d'Esplai per preparar un bon inici.

La Conselleria de Relacions Institucionals del Moviment va posar en comú el treball que està desenvolupant vinculat a un argumentari pel que fa als posicionaments polítics del MCECC.

La reunió també va servir per establir el procediment a seguir de cara a les pròximes eleccions generals del diumenge 23 de juliol per a tots aquells monitors, monitores, directors i directores que en aquella data estiguin duent a terme una activitat d'Esplai. Aviat, es publicarà informació sobre com presentar al·legacions de cara a la Junta Electoral de la zona.

Dissabte, el Consell Directiu va repassar l'estat del Tour MCECC de cara a aquest estiu, i va treballar en la Llei de Foment de l'Associacionisme, així com en les diferents aportacions i propostes de modificació de la TrocaJove i de la Trobada de Monitors i Monitores que es van compartir a l'últim Consell de Responsables Territorials, fruit del treball posat en comú i articulat en les diverses Zones i Territoris del MCECC.

A la tarda, l'Equip Tècnic del Moviment es va incorporar a la reunió per repassar, conjuntament, l'estat del Pla d'Accions d'enguany.

#SomMoviment