Notícies
 Tornar
  • Gràcies per un curs més al Moviment!
  • Comparteix a les xarxes socials

Gràcies per un curs més al Moviment!

19.06.23

Diumenge 18 de juny, voluntaris i voluntàries dels Centres i Clubs d'Esplai del Moviment van trobar-se a la casa de colònies La Conreria (Tiana), en una nova edició d'El Broll.

La jornada organitzada pel MCECC agraeix la tasca duta a terme als diferents equips: Responsables Territorials, membres de les comissions organitzadores de les Trobades generals, persones vinculades als Àmbits i als Projectes del Moviment, Consell Directiu i Equip Tècnic... En definitiva, a totes aquelles persones que possibiliten les diferents accions generals del MCECC.

La companyia MCECC Airlines

Enguany, el Centre d'Interès (CI) d'El Broll va girar entorn MCECC Airlines, la companyia que ens va convidar a tots i totes a viure aquesta jornada.

El Broll, ambientat temàticament, va començar amb l'embarcament a l'avió, espai on van tenir lloc dinàmiques per equips. Així mateix, el claustre de La Conreria va acollir dues activitats amb pilotes de colors. Tot plegat, donant lloc a un matí lúdic, el qual va concloure amb una estona de piscina. Finalment, El Broll va celebrar un dinar conjunt a la mateixa Conreria.

En total, prop d'una trentena de persones van trobar-se per tancar el curs i donar pas a un estiu actiu.