Notícies
 Tornar
  • El Consell Directiu del Moviment es reuneix mensualment
  • Enllaços interès
  • Comparteix a les xarxes socials

El Consell Directiu del Moviment es reuneix mensualment

17.04.23

El Consell Directiu del MCECC es va reunir divendres, 14 d'abril, a la Fundació Pere Tarrés (carrer Numància, 149-151, Barcelona) per fer seguiment del Moviment, en aquest espai mensual.

Aquest òrgan de govern ha revisat els Cursos Residencials de Setmana Santa, especialment la Sessió MCECC, amb una valoració positiva. Enguany, a més d'assistir a l'alberg La Sala (La Pobla de Lillet), s'han visitat els Residencials a Territori-Lleida (Curs Brúixola) -on va tenir lloc, a Vilaller, el curs de premonitors/es-, així com els Cursos de Monitors/es a Territori-Tarragona, concretament a Vallfogona de Riucorb. Així doncs, aquest any, el Moviment ha estat present en tot el territoriDurant la reunió també s'ha avaluat, positivament, la CosaJove 2023, celebrada a Mallorca el primer cap de setmana d'abril. 

El Consell Directiu ha acordat les dates de les pròximes reunions, i ha abordat el funcionament i els terminis de les Beques per a Activitats d'Estiu.

Durant la reunió s'ha fet un repàs de la pròxima Trobada de Monitors i Monitores, que se celebra el cap de setmana del 13 i 14 de maig a Caldes de Montbui.

El Consell, així mateix, ha servit per abordar la Trobada d'Infants a Mallorca del pròxim 23 d'abril, que es reprèn després de la darrera celebració el maig del 2019. I, durant la reunió, s'han aprovat els Ajuts Extraordinaris de Febrer d'enguany, donant lloc a la resolució -la qual es publicarà pròximament-.

Un altre dels punts ha sigut compartir la tasca pel que fa a la preparació de l'estiu i el TourMCECC, així com un seguiment del Pla Alfa activat.

El Consell Directiu ha compartit l'estat dels diversos Territoris que conformen el Moviment: quines activitats s'han dut a terme, en quina situació es troben els diferents equips i quin ha estat el transcurs del 2n trimestre.

Amb la mirada posada en endavant, també s'ha parlat de les ubicacions geogràfiques de les futures Trobades, i s'ha fet seguiment del Pla d'Accions del 2023.

Finalment, Conselleries com la d'Inclusió ha expressat la voluntat i el treball perquè aquest valor sigui un eix transversal en tot el Moviment, i la Conselleria de Relacions Institucionals ha compartit el vincle del MCECC amb el Consell de Joventut de Barcelona (CJB) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), entre altres organismes.

#SomMoviment