Notícies
 Tornar
  • Apunta't a la Trobada de Monitors i Monitores!

Apunta't a la Trobada de Monitors i Monitores!

13.04.23

Dissabte 13 i diumenge 14 de maig tindrà lloc, a Caldes de Montbui, un dels caps de setmana més esperats pels Monitors i Monitores del Moviment. La Trobada es va acostant, i el període per apuntar-se ja està obert!

La Trobada de Monitors i Monitores és el punt de trobada del MCECC que permet als equips educatius dels Centres i Clubs d'Esplai teixir lligams, aprendre, jugar i formar-se compartint l'experiència amb altres monitors i monitores de realitats diferents.

Enguany, el Centre d'Interès (CI) de la TrocaJove 2023 continua a la Trobada de Monitors i Monitores, i se centra ara en la incidència política al nostre entorn com a agent educatiu a través, sobretot, dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Ens retrobem, aquest any, amb l'objectiu de replantejar-nos les bases de la tasca educativa duta a terme als Centres i Clubs d'Esplai.

A qui va dirigida?

A la Trobada poden assistir tots els monitors i monitores dels Centres i Clubs d'Esplai del Moviment majors de 18 anys en el moment de la realització de l'activitat.

Més detalls sobre la Trobada

Per conèixer què passarà a la Trobada de Monitors i Monitores d'enguany, escolteu el pòdcast EsplaisMCECC en 3 minuts! L'Eric Fernández i la Laia Rubio ens avancen què trobareu, a través de les preguntes que els monitors i monitores heu compartit a les xarxes del Moviment.

També, a l'Instagram del Moviment podeu veure el vídeo que la comissió de voluntaris/es ha produït, prèviament a la Trobada.

Inscripcions

La trobada anual està preparada per una comissió de voluntaris i voluntàries. Per conèixer tota la informació necessària i inscriure-us (fins al 26 d'abril!), accediu al següent enllaç.

#SomMoviment