Notícies
 Tornar
  • Centres i Clubs d'Esplai, presenteu la vostra excursió!

Centres i Clubs d'Esplai, presenteu la vostra excursió!

16.03.23

A banda del Projecte d'Excursionisme, en el marc del Pla d'Accions 2023 aprovat a la darrera AGO -també-, engega l'acció ID2, que té com a objectiu fomentar l'excursionisme als Centres i Clubs d'Esplai.

Per fer-ho, es planteja recollir excursions de totes les realitats territorials del MCECC en una guia que estarà disponible abans de l'estiu. Mitjançant el Consell de Responsables Territorials (CRT) es recompilaran les fitxes de les excursions dels seus Centres i Clubs d'Esplai per fer-ne un sol document que s'enviarà a cr.mcecc@peretarres.org fins al dilluns 1 de maig, com a ampliació del termini. Els requisits que cal complir a l'hora de fer arribar aquest document són:

  • L'excursió, ruta o travessa que presenti cada Esplai no cal que sigui del territori on es troba el Centre o Club.
  • Ha de ser una ruta que es conegui bé a nivell d'Esplai.
  • Tota la informació extra -que s'inclouria amb codis QR, per exemple- es pot enviar al CRT perquè el/la Responsable Pedagògic/a de la Zona la faci arribar.

A més, la guia que s'elaborarà i publicarà abans de l'estiu inclourà un pròleg en forma de decàleg sobre bones pràctiques a les excursions, rutes o travesses.

Mitjançant aquesta fitxa podeu ampliar la informació pel que fa a l'acció Fomentar l'excursionisme als Centres i Clubs d'Esplai, així com accedir a la graella per omplir amb les dades de l'excursió que proposeu. Us animem a incloure fotografies i/o recorreguts en GPS, així com altres recursos gràfics que considereu útils.

#SomMoviment