Notícies
 Tornar
  • El Projecte d'Excursionisme celebra la primera reunió

El Projecte d'Excursionisme celebra la primera reunió

15.03.23

Dimarts 14 de març, a la tarda, es va celebrar la primera reunió del Projecte d'Excursionisme del Moviment, aprovat a la darrera Assemblea General Ordinària (AGO) i impulsat per Pau Pujol i Arnau Lonca.

La celebració de la primera trobada va comptar amb la participació de 14 persones de diverses zones i territoris que engeguen el projecte amb empenta. "Valorem molt positivament el treball dut a terme durant la reunió", comparteix el Pau, membre del Consell Directiu del MCECC, qui afegeix que ara "comencem el camí cap al Curs d'Excursionisme per a monitores i monitors d'Esplai".

Representativitat territorial

Els participants en la primera reunió provenen del Centre d'Esplai Joan Suñol (Zona 05), del Centre d'Esplai Bon-Vent (Zona 07), del Centre d'Esplai l'Estel (Zona 02), de l'Espai Infantil i Familiar La Semilla de Trigo (Zona 08), del Centre d'Esplai Casal Santa Maria del Jaire i del Centre d'Esplai Grifoll (Zona 13), del Centre d'Esplai Parroquial de Premià de Mar (Zona 15), del Grup Colònies a Borredà (territori-Solsona), del Grup d'Esplai Apassomi (territori-Lleida) i de Colònies Populars Canillo - Aina (territori-Urgell).

Contingut de la reunió

La primera trobada es va centrar a compartir idees i inquietuds en el camp de l'excursionisme, vinculant-les a formacions, per tal d'oferir-les al curs. També, es va acordar el format del curs formatiu a construir de cara al 2024.

La segona trobada

El Projecte d'Excursionisme continuarà construint-se el pròxim dimecres 19 d'abril, a les 19.30 h, també en format híbrid -presencialment a carrer Numància, 149-151, i, també, telemàticament-.

L'acció ID2 també engega motors

A banda del Projecte d'Excursionisme, en el marc del Pla d'Accions 2023 aprovat a la darrera AGO -també-, engega l'acció ID2, que té com a objectiu fomentar l'excursionisme als Centres i Clubs d'Esplai. Podeu ampliar la informació mitjançant la següent notícia.

#SomMoviment