Notícies
 Tornar
  • Apunta’t a l'espai 'Pren-te temps'

Apunta’t a l'espai 'Pren-te temps'

10.01.23

El recés Pren-te temps tindrà lloc el dissabte 11 i diumenge 12 de febrer, aquesta vegada amb un format renovat, ara més curt. Es tracta d'un espai que permet moments d'interioritat, pausa i reflexió. L'objectiu de la trobada és escoltar-nos.

El recés Pren-te temps tindrà lloc a la casa de colònies La Conreria.

A qui va adreçat?

Es tracta d'un programa per a monitors/es d'entre 18 i 25 anys de Centres i Clubs d'Esplai del MCECC.

Què es proposa el programa?

Sempre hem cregut en aquest tipus d'espais; per aquest motiu suggerim un cap de setmana per a vosaltres mateixos, per escoltar-vos i aprendre. Es tracta d'un espai pausat i sense presses, on el temps sigui relatiu i ens permeti aprofundir en allò que creguem convenient.

Per poder desenvolupar el programa es compta amb la col·laboració de l'Esplai Sagrat Cor. Concretament, el programa està preparat per Belén García i Pili Calle, qui provenen del món del lleure. Ambdues coneixen de prop la realitat dels Centres d'Esplai: són exmonitores de centres del Moviment i especialistes en la tasca de la interioritat. La perspectiva que ofereixen en aquesta proposta és moderna i centrada en les necessitats dels joves.

Com em puc apuntar?

Per apuntar-nos al programa Pren-te temps cal omplir el següent formulari. La data límit per a la inscripció és el 25 de generEl preu del programa és de 25 € per persona.