Notícies
 Tornar
  • Preparem la documentació per a la pròxima AGO!

Preparem la documentació per a la pròxima AGO!

21.12.22

Divendres 23 de desembre es publica la documentació referida a l'Assemblea General Ordinària, que se celebra el 28 de gener al Teatre Modern del Prat de Llobregat.

Durant el gener tindrà lloc el període d'esmenes. El formulari estarà obert fins al dilluns 16 de gener de 2023 (inclòs). És el moment en què Centres i Clubs d'Esplai del Moviment pugueu anar revisant el correu de la vostra entitat, on us arribarà tota la documentació per preparar aquesta jornada. Destaquem la importància de treballar els documents de l'AGO amb tot l'equip que forma part del vostre Centre o Club d'Esplai. Conèixer les línies de treball i els recursos amb els quals comptem al Moviment per al 2023 permet poder seguir el fil de l'Assemblea en tot moment, tot facilitant la participació activa per modificar, afegir i/o suprimir aspectes i matisos que es considerin convenients. 

A més de saber què opina el grup de cara a la votació, el debat en el si de l'Esplai serveix per conèixer de quina federació formem part i què ens aporta ser del Moviment. El fet d'estar federats suposa treballar de manera conjunta i, per tant, la voluntat és que els Esplais siguin participatius, com dèiem, i hi puguin dir, al màxim, la seva. Així doncs, preparar l'AGO és d'utilitat, també, per saber quines eines ens pot facilitar el MCECC, a on es destinen els recursos econòmics del Moviment i qui encapçala els òrgans de govern, entre altres qüestions.

Obert el període d'inscripcions a l'AGO

El període d'inscripcions per participar en l'AGO està obert. Per apuntar-nos, tant a l'Assemblea com a la jornada prèvia de responsables -que tindrà lloc a l'Alberg Pere Tarrés de Barcelona-, cal omplir el següent formulari.

 👉 Podeu consultar el web de l'AGO, on figura tota la informació pràctica referida a la pròxima edició (2023).

Construïm junts i juntes el Moviment!