Notícies
 Tornar
  • Apunta’t als recessos 'Ramon M. Serchs' i 'Pren-te temps'!

Apunta’t als recessos 'Ramon M. Serchs' i 'Pren-te temps'!

05.12.22

El pròxim febrer (2023) serà el moment en què tindran lloc els recessos Ramon M. SerchsPren-te temps, dues oportunitats per disposar d'espais que ofereixen moments de pausa, reflexió i interioritat.

RAMON M. SERCHS

Ramon M. Serchs és un programa d'educació, espiritualitat i acció social per a monitors/es i responsables de Centres d'Esplai que han estat temps implicats al Moviment. Es vol oferir un temps pausat i de qualitat per fer parada i fonda, per revisar vocació, missió personal... Aquest programa se celebrarà els dies divendres 10, dissabte 11 i diumenge 12 de febrer de 2023 a les Cases d'Acollida de Poblet (la Conca de Barberà).

A qui va destinat?

  • Responsables o exresponsables dels Centres d'Esplai del MCECC
  • Membres d'àmbits, comissions, responsables territorials...
  • Persones d'entre 25 i 30 anys, aproximadament.

Què pretén el programa?

  • Cercar el sentit d'allò que fem
  • Oferir un espai vivencial d'intercanvi i de reflexió personal
  • Viure una experiència que aprofundeixi en el nostre projecte vital i de valors
  • Oferir eines que permetin treballar de forma autònoma el desenvolupament personal d'aquesta recerca interior

Per dur a terme el programa es compta amb l'equip de Cristianisme i Justícia, que dinamitza diferents moments i propostes del programa.

Com puc inscriure'm?

Per apuntar-nos al programa Ramon M. Serchs cal omplir el següent formulari. La data límit per a la inscripció és el 20 de gener. L'import del programa és de 90 € per persona.

PREN-TE TEMPS

Pren-te temps, al seu torn, tindrà lloc el dissabte 11 i diumenge 12, aquesta vegada amb un format renovat, ara més curt. Es tracta, també, d'un espai que permet moments de pausa, reflexió, interioritat... Es tracta d'escoltar-nos, al cap i a la fi, per poder emprendre la nostra tasca d'una manera més rica i humana. El recés Pren-te temps tindrà lloc a la casa de colònies La Conreria.

A qui va adreçat?

Es tracta d'un programa per a monitors/es d'entre 18 i 25 anys de Centres i Clubs d'Esplai del MCECC.

Què es proposa el programa?

Sempre hem cregut en aquest tipus d'espais; per aquest motiu suggerim un cap de setmana per a vosaltres mateixos, per escoltar-vos i aprendre. Es tracta d'un espai pausat i sense presses, on el temps sigui relatiu i ens permeti aprofundir en allò que creguem convenient.

Per poder desenvolupar el programa es compta amb la col·laboració de l'Esplai Sagrat Cor. Concretament, el programa està preparat per Belén García i Pili Calle, qui provenen del món del lleure. Ambdues coneixen de prop la realitat dels Centres d'Esplai: són exmonitores de centres del Moviment i especialistes en la tasca de la interioritat. La perspectiva que ofereixen en aquesta proposta és moderna i centrada en les necessitats dels joves.

Com em puc apuntar?

Per apuntar-nos al programa Pren-te temps cal omplir el següent formulari. La data límit per a la inscripció és el 25 de generEl preu del programa és de 25 € per persona.