Notícies
 Tornar
  • Participa en la VII Nit dels Animadors de la Fe!

Participa en la VII Nit dels Animadors de la Fe!

01.12.22

Continua obert el termini d'inscripcions per a la VII edició de la Nit dels Animadors de la Fe, a Montserrat, que se celebra el divendres 24 i dissabte 25 de febrer de 2023, dates que es van acostant. La novetat d'aquesta edició és que hi ha l'oportunitat de quedar-se a dormir.

Dissabte al matí també es faran activitats, tot gaudint d'una trobada més llarga. Es dormirà a l'alberg Abat Garriga.

Temàticament, la pròxima Nit dels Animadors de la Fe gira entorn de diàleg, natura i silenciAquesta trobada, que com sabeu es tracta d'una proposta organitzada per l'Àmbit d'Animació de la Fe, és una oportunitat per abordar el rol dels animadors/es als Centres i Clubs d'Esplai, i fer una posada en comú dels reptes, necessitats, dificultats i recursos a l'hora de treballar l'espiritualitat.

És el moment, doncs, perquè ens reservem la data d'un cap de setmana per compartir reflexions i vivències, tot posant la interioritat, el recolliment i la comunitat al centre d'aquesta jornada.

Com em puc apuntar?

Les inscripcions per a la Nit dels Animadors i Animadores de la Fe encara estan obertes! Per inscriure'ns, cal entrar a aquesta pàgina. Les inscripcions seguiran obertes fins que s'arribi al màxim de places previstes.