Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats

La Nit dels animadors i animadores de la Fe del MCECC - 2023

General

24.02.23 19:30 h al 25.02.23 12:30 h / Afegir a Google Calendar

Participa en la setena edició de la jornada dedicada a l’Animació de la Fe pels Centres i Clubs d’esplai del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC). 

En aquesta edició, que tindrà lloc a Montserrat, posarem el focus en el diàleg, la natura i el silenci. Com a novetat, enguany també hi haurà proposta d’activitats pel dissabte, així que farem nit a Montserrat, a l'alberg Abat Garriga.

Organització

Aquesta és una activitat que proposa i organitza l’Àmbit d’Animació de la Fe del MCECC.  

L’Àmbit d’Animació de la Fe es reuneix periòdicament per generar espais de debatreflexió i acció al voltant de l’animació de la fe en els Centres d'Esplai amb l’objectiu de generar continguts i recursos útils per als Centres del Moviment.  

El grup sempre accepta noves incorporacions! Si t’animes, fes-nos-ho saber contactant amb nosaltres a través d’un correu electrònic a ambits@peretarres.org.

Com arribar-hi?

  • Cotxe particular fins a Montserrat, el pàrquing és gratuït. Pel que fa a l'aparcament, els inscrits/es disposeu de la informació necessària al correu electrònic, on trobareu totes les indicacions prèvies
  • Tren: des de Barcelona, línia R5 a plaça Espanya, direcció Manresa Baixador. Cal baixar, llavors, a l’estació de Monistrol de Montserrat. Després, cal agafar el cremallera que uneix Monistrol amb Montserrat (13 euros: pujada + baixada). 
  • Altres mitjans de transportfunicular aeri (13 euros: pujada + baixada). En aquest cas, si es ve en tren des de Barcelona, cal baixar a l’estació Aeri Montserrat. 

Preu

La col·laboració econòmica per inscriure’s a la trobada és de 8 euros, i inclou la nit a l'alberg i l'esmorzar de dissabte al matí.

Inscripcions obertes

Les inscripcions per a la Nit dels Animadors i Animadores de la Fe segueixen obertes! Per participar-hi, cal apuntar-se a través del següent formulari. Darreres places disponibles; afanya't a apuntar-te!