Notícies
 Tornar
  • Participa en la cinquena edició dels premis InnovAct!

Participa en la cinquena edició dels premis InnovAct!

15.11.23

Enguany se celebra la cinquena edició dels premis InnovAct, que tenen per objectiu impulsar les activitats innovadores dels Centres i Clubs d'Esplai del Moviment. 

Aquest any arriba amb alguna novetat, però com sempre els guardons s'atorguen durant l'Assemblea General Ordinària (AGO).  

Quatre premis

Tres dels quatre premis són atorgats pel jurat, aquest format per persones expertes de les diferents fundacions del Moviment. L'últim guardó és elegit pelpúblic.  

Retrospectiva

En les darreres edicions, diversos esplais del Moviment van presentar activitats diferents: jocs innovadors per gaudir amb les famílies, adaptacions actuals d'activitats tradicionals i dinàmiques que incorporaven noves tecnologies, entre altres exemples. 

Ara ha arribat el moment de donar forma a propostes noves que contribueixin a la tasca educativa des dels seus objectius, materials o bé metodologia emprada, tot tenint en compte anàlisis, reflexions i tendències vigents. 

Com participar?

Els Centres i Clubs d'Esplai del Moviment interessats a participar poden presentar una activitatseguint les indicacions de les bases del concurs. El termini finalitza el 18 de desembre a les 23.59 h.