Notícies
 Tornar
  • Canvi de fase del Pla d’Accions 2023
  • Comparteix a les xarxes socials

Canvi de fase del Pla d’Accions 2023

04.11.22

Com sabem, el Pla d’Accions és el document de referència per a les persones i equips que configuren el MCECC. A la següent AGO, que se celebra el 28 de gener al Prat de Llobregat, s’aproven totes les accions que es duran a terme el pròxim any.

Ara, és el moment d'elaborar la proposta del Pla d'Accions 2023.

Acabada la fase de priorització

Després que els Centres d’Esplai hagin pogut valorar, a través d’un formulari, les propostes rebudes més rellevants, el Consell Directiu elabora la proposta del Pla d’Accions 2023 amb el buidatge de les prioritats, i tenint en compte la visió global del Moviment.

3a etapa – Fase de difusió (desembre)

El 27 de novembre, el Consell Directiu exposarà la proposta de Pla d’Accions al Consell de Responsables Territorials, tot donant pas, al desembre, a l’inici de la fase de difusió. Així doncs, els Centres d’Esplai rebran la proposta.

4a etapa – Fase de difusió (fins al 17 de gener)

Aquesta etapa contempla dues fases: 

  • Fins al 17 de gener, els esplais podreu fer arribar esmenes o dubtes a través del formulari creat per l’AGO 2022.
  • Després, el Consell Directiu elabora un document que recull tots els dubtes i esmenes que hàgiu fet arribar, i en dona resposta.

5a etapa – Fase d’aprovació (28 de gener 2023)

A l’Assemblea General Ordinària, el Consell Directiu exposa la proposta de Pla d’Accions i també les esmenes que hagin arribat que, en cas de ser necessari, se sotmeten a votació. Tot seguit, es vota l’aprovació del document.

👉 Pots consultar aquí totes les fases d'elaboració del pla d'accions.

Les vostres propostes fan el Moviment!

Tots i totes #somMoviment som @esplaisMCECC