Notícies
 Tornar
  • Com s'elabora el Pla d'Acccions?
  • Comparteix a les xarxes socials

Com s'elabora el Pla d'Acccions?

17.10.22

El Pla d’Accions és el document de referència per a les persones i equips que formen el MCECC. A la propera assemblea (AGO) s’aprovaran totes les accions que es duran a terme el proper any. D’aquí rau la importància d’aquest procés.

Com s’elabora el Pla d’Accions?

Aquest procés consta de cinc etapes ben diferenciades i finalitzarà amb la presentació del document a l'Assemblea General Ordinària (AGO) del 2021.

  • 1a etapa - Fase propositiva (fins al 13 d'octubre)

Hi poden participar els Centres d’Esplai, les zones i territoris, el Consell Directiu, l'Equip Tècnic, els Consiliaris/es, els membres dels àmbits i dels projectes i els Responsables Territorials. Tots i totes podeu fer arribar les propostes d'accions a través d'aquest formulari fins el proper 13 d'octubre.

  • 2a etapa - Fase de priorització (del 17 al 31 d'octubre)

Les propostes rebudes s’enviaran als Centres d'Esplai i aquests podran valorar, a través d'un altre formulari, quines consideren més rellevants per tal d'incloure-les al Pla d’Accions 2023. Després del buidatge de les prioritats, el Consell Directiu  elaborarà la proposta de Pla d'accions 2023, valorant les accions prioritzades i tenint en compte la visió global del Moviment.

  • 3a etapa - Fase de difusió (desembre)

El Consell directiu exposarà la proposta de Pla d’accions al Consell de Responsables Territorials el 27de novembre. I a partir de llavors, es farà arribar als Centres d’esplai.

  • 4a etapa - Fase de retorn (fins el 17 de gener)

Aquesta etapa consta de dues fases: 

- Fins el 17 de gener, els esplais podreu fer arribar esmenes o dubtes a través del formulari crear per l’AGO 2022.

- Posteriorment, el Consell Directiu elaborarà un document que reculli tots els dubtes i esmenes que ens hàgiu fet arribar i en donarà resposta.

  • 5a etapa - Fase d’aprovació (28 de gener 2023)

A  l’Assemblea  General  Ordinària,  el  Consell  Directiu  exposarà  la  proposta  de  Pla d’accions i també les esmenes que hagin arribat que, en el cas que sigui necessari, es sotmetran a votació. Tot seguit, es votarà l'aprovació del document.

Les vostres propostes fan el Moviment!

Tots i totes #somMoviment som @esplaisMCECC