Notícies
 Tornar
  • Comença la priorització del Pla d'Accions 2023

Comença la priorització del Pla d'Accions 2023

18.10.22

El Pla d’Accions és el document de referència per a les persones i equips que formen el MCECC. A la propera assemblea (AGO) s’aprovaran totes les accions que es duran a terme el proper any. D’aquí rau la importància d’aquest procés.

Ara és el moment de prioritzar totes les propostes d'accions que han arribat durant la fase propositiva. 

Com funciona la priorització?

Després d'una primera fase propositva per al Pla d'Accions 2023, ara arriba el torn de la priorització de les accions. És una fase que es comprèn entre el 17 i el 31 d'octubre i que servirà al Consell Directiu per conèixer la sensibilitat i l'opinió dels centres i clubs d'esplai en relació a totes les accions llistades.

Els Centres i Clubs d'Esplai podran puntuar de l'1 al 10 les accions rebudes en la fase anterior a través d'un formulari. 

En base al seu resultat, el Consell Directiu elaborarà una proposta que us farem arribar als centres i clubs d'esplai perquè pugueu revisar-ho i fer esmenes si ho creieu oportunes. Posteriorment, serà presentada a l'Assemblea General Ordinària del 28 de gener amb les esmenes que s'hagin aportat i, finalment, se sotmetrà a votació.

👉 Pots consultar aquí totes les fases d'elaboració del pla d'accions. 

Tots i totes #somMoviment som @esplaisMCECC