Notícies
 Tornar
  • L’AGO, al Prat de Llobregat

L’AGO, al Prat de Llobregat

04.11.22

El pròxim 28 de gener, l’Assemblea General Ordinària (AGO) se celebra al Prat de Llobregat, on els Centres i Clubs d’Esplai ens trobarem per debatre el futur del Moviment. Coneixerem les tasques desenvolupades durant el 2022 i donarem pas a les propostes del 2023. Així doncs, tots els Centres i Clubs federats al MCECC participarem de l’AGO exercint el dret i deure d’aquesta assemblea.

Seguint amb la previsió del calendari general del Moviment, l’AGO té lloc l’últim cap de setmana del mes de gener. La reunió, en format presencial, se celebra al Teatre Modern del Prat de Llobregat (Plaça de la Vila, 5, el Prat de Llobregat).

Com arribar:

  • A la Jornada prèvia de responsables:  

S’ha d’anar a l’Alberg Pere Tarrés de Barcelona (carrer Numància, 151, Barcelona). Està situat a les Corts i prop de l’Estació de Sants i de diverses parades de metro i autobús. En cas que el mitjà de transport utilitzat sigui el cotxe es podrà aparcar per la rodalia. En qualsevol cas, es recomana valorar totes les opcions possibles. Podeu coordinar els desplaçaments amb altres Centres i Clubs d’Esplai del vostre territori.

  • Al Teatre Modern del Prat de Llobregat – Assemblea General Ordinària 

S’hi pot arribar amb transport públic, així com vehicle privat.

Altrament, podeu trobar els punts més destacats de la jornada i opcions d’aparcament en aquest mapa 

 👉 Al web de l'AGO ja apareix tota la informació pràctica referida a la propera edició (2023).

Documentació a treballar

El debat en el si de l’Esplai també serveix per conèixer a quina federació estem i què ens aporta formar part del MCECC. Per aquest motiu, és important treballar els documents de l’AGO amb tot l’equip que forma part del nostre Centre o Club d’Esplai. Preparar l’AGO és una oportunitat per saber quines eines ens pot facilitar el Moviment, on es destinen els recursos econòmics i qui encapçala els òrgans de govern, entre altres qüestions.

Construïm junts i juntes el Moviment!