Notícies
 Tornar
  • Taizé: l'oportunitat de viure una experiència única

Taizé: l'oportunitat de viure una experiència única

06.09.22

Passa una dies diferents, envoltats de natura, silenci, desconnexió i conèixer gent d’arreu del món.

Res millor per carregar piles abans de començar de ple el nou curs escolar!!

La Comunitat de Taizé és una comunitat monàstica cristiana ecumènica, és a dir, que acull integrants de diverses confessions cristianes, situada a Taizé a la Borgonya Francesa. Hi viuen una vuitantena de monjos de més de 150 països diferents i un centenar de voluntaris que viuen un temps determinat allà per ajudar en totes les tasques i serveis.

La comunitat va ser fundada el 1940 pel Germà Roger Schutz, un monjo protestant. La comunitat ha esdevingut des dels anys setanta un dels llocs més important del pelegrinatge cristià. Més de 2000 joves de tot el món viatgen a Taizé cada setmana a l’estiu.  Allà s’hi fan diverses activitats com les pregàries, les estones de reflexió i diverses feines comunes. La música i el silenci són l’essència de les pregàries que es fan tres cops al dia, asseguts al terra d’una de les esglésies més originals que mai haureu vist.

Taizé és un poblet molt petit, però envoltat d’un paisatge extraordinari al bell mig de les Borgonya francesa on els camps i les vaques són l’horitzó privilegiat que et permet un contacte directa amb la naturalesa. La diversitat de gent jove que hi ha, sempre ofereix l’oportunitat de conèixer noves realitat i maneres molt diverses de viure i veure la cultura i l’espiritualitat.

És una experiència única!

Inscriu-te a través de l'enllaç