Notícies
 Tornar
  • El Broll torna a La Conreria

El Broll torna a La Conreria

03.06.22

Torna El Broll, la trobada que organitza el MCECC per agrair la feina feta als diferents equips del Moviment. Els equips de voluntariat que vertebren els Àmbits, les Comissions de Trobades, el Consell de Responsables Territorials, els projectes... que fan possible dur a terme les diferents accions generals del Moviment.

El Broll, terme que el diccionari defineix com "un raig d'aigua que surt amb força", pretén simbolitzar i posar de manifest l'energia i la força que ha mogut a tot aquest voluntariat durant el curs. Molts d'aquests voluntaris i voluntàries van respondre a la crida de Mulla't pel MCECC, programa a través del qual el Moviment articula els equips que preparen les trobades.

L'any passat vam haver de celebrar El Broll de forma telemàtica. Enguany, però, el format torna a la presencialitat. Si has participat d'alguna comissió, àmbit, trobada, si ets CRT o membre del Consell Directiu o l'Equip Tècnic, vine el 19 de juny a gaudir d'aquesta jornada lúdica.

Consulta la pàgina del Broll i inscriu-t'hi per viure l'experiència amb la resta d'equips i voluntaris que han fet possible les activitats del 2022.