Activitats, accions i iniciatives
 Tornar a activitats

Broll 2022 – Trobada d’Equips del MCECC

General

19.06.22 10:30 h a 16:00 h / Afegir a Google Calendar

Casa de colònies La Conreriaa

Presentació

El MCECC té la sort de comptar, curs rere curs, amb un gruix important de voluntaris i voluntàries (provinents dels Centres i Clubs d’Esplai) que contribueixen a fer més fort i més viu el Moviment. Parlem dels equips de voluntariat que vertebren els Àmbits, les Comissions de Trobades, el Consell de Responsables Territorials, els projectes.. i que fan possible dur a terme les diferent accions generals del Moviment.

Aquest 2022 recuperem la presencialitat també en aquesta trobada. Encara amb més motiu, doncs, no volem deixar passar l’oportunitat de posar en valor les llavors sembrades durant el curs, agrair i reconèixer l’esforç, l’entrega, la dedicació i l’entusiasme amb què les hem regat i compartir els fruits obtinguts per part de totes les persones que han contribuït a l’acció del Moviment.

Broll

El diccionari ens diu que un broll és un raig d’aigua que surt amb força. Amb aquest nom volem simbolitzar l’energia i la força que ha mogut a tot aquest voluntariat durant el curs. Molts d’aquests voluntaris i voluntàries van respondre a la crida de Mulla’t pel MCECC i ara, amarats de Moviment, celebrem tot allò que hem desenvolupat durant el curs per fer possible tantes i tantes accions!

Es tracta d’una data per trobar-nos d’una manera distesa. Amb l’objectiu de conèixer a persones d’altres equips amb els que habitualment no coincidim, per passar-nos-ho bé amb activitats de caràcter lúdic i per compartir allò que ens aporta ser voluntaris i voluntàries del Moviment (més enllà de la tasca que realitzem com a monitors i monitores en els nostres respectius centres d’esplai).

On i quan?

Diumenge 19 de juny et convidem a la casa de colònies La Conreria, a Tiana, per participar al Broll, la Trobada d’Equips de Voluntaris i Voluntàries del MCECC.

 

Horari

10.30 h | Arribada dels participants

11.45 h | Activitats

13.30 h | Dinar

15.00 h | Estona lliure

Tots aquells que així ho vulguin es podran quedar després de dinar compatint experiències i banyant-se a la piscina. En aquest cas, doncs, caldrà portar banyador, tovallola...

 

Inscripcions

Per participar és imprescindible la inscripció prèvia, podeu fer la vostra inscripció a través del formulari d'aquesta web.