Notícies
 Tornar

En marxa les formacions per sol·licitar les Beques d'Estiu

21.04.22

Els equips del Moviment han preparat dues formacions dirigides als monitors i responsables dels centres que vulguin demanar les beques del MCECC aquest estiu. S'impartiran dues de diferents, en funció del grau d'expertesa realitzant aquest tràmit.

En funció del grau d'expertesa

La primera formació s'ha fet aquest darrer dijous. Dirigida a aquelles persones que mai abans han demanat aquesta beca, ha detallat tot el procediment a seguir. Aquests espais són imprescindibles per poder realitzar bé el tràmit. Es traca d'un procediment delicat i fer-lo de forma errònia pot comportar problemes en la resolució de la beca. Per tant, és important aprofitar les formacions per resoldre dubtes i familiaritzar-se amb el procediment. Si no s'ha pogut assistir, podeu contactar amb la vostra promotora o promotor de referència.

La segona formació està pensada per aquelles persones que ja han demanat beques altres anys. Es recordarà el procediment i es farà especial èmfasi en aquells passos més delicats, per tal d’evitar possibles errades que, d’altra banda són habituals. També està pensat dedicar una part de l'espai a escoltar quines són les possibles millores que els centres proposen respecte al procés de sol·licitud, pensant en millores de cara a altres anys.   

Les sessions:

  • F1 - Dijous 21 d’abril a les 19,30h: especial per a persones que sigui la primera o segona vegada que tramiten beques d’estiu
  • F2 - Dilluns 25 d’abril a les 19,30h: especial per a persones que ja hagin tramitat diverses vegades les beques d’estiu

L'objectiu de les beques d'estiu

El MCECC atorga aquestes beques per tal de facilitar als infants, adolescents i joves dels centres i clubs d'esplai la seva participació en activitats educatives i de lleure que es realitzen durant les vacances d'estiu. Per demanar-les és important assistir a les formacions, a les quals us podeu apuntar a través d'aquest formulari. En cas de tenir qualsevol dubte, podeu adreçar-vos a la vostra promotora o promotor de referència.

Per garantir l'òptim funcionament de les sol·licituds, la tramitació al GESPLAI només serà visible i possible per aquells Centres i Clubs d'Esplai que hagin contactat amb el seu promotor/a.