Notícies
 Tornar
  • Novetats de l'AGO

Novetats de l'AGO

21.01.22

El 29 de Gener els Centres i Clubs d'Esplai ens reunirem a Mollerussa per dirimir el futur del Moviment. Com tots sabeu, participar de l'AGO és un dret i un deure de tots els Centres i Clubs federats al MCECC. Però alhora una oportunitat per conèixer les tasques realitzades el 2021 i les propostes pel 2022.

Tal com està previst al calendari general del Moviment, l'AGO es durà a terme l'últim cap de setmana d'aquest mes. El lloc de realització d’enguany és a el Teatre l’Amistat de Mollerussa (C. Ferrer i Busquets, 90-92 - Mollerussa). L'AGO es realitzarà en format presencial amb les mesures pertinents. Us comuniquem, però, un seguit d'anotacions que cal remarcar:

  • La Jornada de Responsables se celebrarà en format telemàtic
  • Es repartirà mascaretes FFP2 a l'entrada a tots els assistents a l'AGO
  • En el plenari de l'AGO s'assignarà el seient als membres dels centres i clubs d'esplai, vetllant pel manteniment de la distància de seguretat durant tota l'Assemblea

A l'AGO els Centres i Clubs d'Esplai també votarem els candidats i candidates a entrar al Consell Directiu. Després del procés de presentació de candidatures, ja coneixem els membres que opten a la reelecció, així com les dues persones noves que passaran a formar part de l'òrgan de govern del Moviment, en cas que així ho decideixi l'assemblea. Podeu consultar qui són i els seus currículums a la notícia que va avançar dimecres el MCECC.

Podcast: L'AGO en 3 minuts

Us presentem tot allò que necessites saber de l'Assemblea en només 3 minuts! Els documents, qui s'acomiada del Moviment, el pressupost i molt més, explicat en un podcast que escoltaràs en un obrir i tancar els ulls!

Clica a sobre per anar al podcast!

Clica en la imatge per anar al podcast de l'AGO

El documents

És important treballar els documents de l'AGO amb tot l'equip que forma part del nostre Centre o Club d'Esplai. Més enllà de saber què opina el grup de cara a la votació, el debat dins l'esplai també serveix per conèixer a quina federació estem i què ens aporta formar part del MCECC. És a dir, preparar l'AGO també ens serveix per saber quines eines ens pot facilitar el MCECC, a on es destinen els recursos econòmics del Moviment, qui encapçala els òrgans de govern...

Construïm junts i juntes el Moviment!