Notícies
 Tornar
  • El Consell Directiu es reuneix a Reus
  • Comparteix a les xarxes socials

El Consell Directiu es reuneix a Reus

10.12.21

El Consell Directiu del MCECC s'ha reunit a Reus per fer seguiment del Moviment. L'òrgan del govern ha analitzat les darreres novetats de cada territori i ha engegat els pròxims esdeveniments. Entre altres coses, s'ha aprofundit en els continguts que es parlaran i votaran a l'Assemblea General Ordinària (AGO) de gener.

D'aquesta manera, la reunió ha acabat de donar forma als documents que es presenten als esplais abans de l'AGO. Aquests documents, com per exemple el calendari o el Pla d'Accions de l'any vinent, han de ser aprovats pels centres i clubs a l'Assemblea.

Aquestes trobades també serveixen per fer seguiment del dia a dia del Moviment. En aquest cas, de la preparació de les trobades de l'any vinent i de la resolució de les beques que els centres i clubs federats han sol·licitat enguany. També s'ha parlat de les vacants del mateix consell; de qui renova i qui acaba mandat.

Els membres del consell directiu també han participat del CRT celebrat a Reus aquest mateix cap de setmana.