Notícies
 Tornar
  • El CRT prepara l'AGO de 2022

El CRT prepara l'AGO de 2022

09.12.21

El Consell de Responsables Territorials (CRT) de novembre celebrat a Reus ha servit, entre altres coses, per conèixer i acabar de donar forma els diferents documents que es votaran a l'Assemblea General Ordinària (AGO) del Moviment de gener.

Entre la documentació, que aviat rebreu als vostres Centres i Clubs d'Esplai, destaca la proposta de calendari del curs 2022-23. L'Assemblea també servirà per votar els nous membres del Consell Directiu del Moviment, que coneixereu un cop s'hagin presentat totes les candidatures.

Revisió del CRT

La trobada de Reus també ha servit per revisar l'últim CRT, així com les accions més destacades sobre les quals s'està treballant actualment en el si del Moviment. Entre d'altres, s'ha explicat el desenvolupament de l'acció ID1, que busca "generar un debat per redefinir la visió i el compromís sobre la identitat cristiana del Moviment". En relació amb aquesta, presidència ha explicat que encara es treballa amb l'objectiu d'arribar a una participació del 75% dels Centres i Clubs del MCECC.

Així mateix, els i les assistents han valorat l'estat d'altres accions que treballen, entre d'altres, la presència dels exmoniotors/es als Centres d'Esplai, el procés d'elecció dels equips que formen el CRT o l'acompanyament als esplais per tal que col·laborin amb entitats inclusives del seu territori.

El proper CRT serà dissabte 5 de març a Girona.