Notícies
 Tornar
  • L'advent, moment de reflexió!
  • Comparteix a les xarxes socials

L'advent, moment de reflexió!

24.11.21

Infants, i no tant infant, esperen amb il·lusió el moment d'obrir el seu calendari d'advent. Des de diumenge 28 de novembre que ens trobem en el període d'Advent, el moment en què parem, reflexionem i ens preparem per a l'arribada de Nadal.

Durant tot aquest temps, els Centres i Clubs d'Esplai podeu aprofundir en els valors que treballeu cada dia. A continuació, trobareu un seguit de materials i recursos que us permetran aprofundir i treballar millor el període d'Advent.

Calendari d'advent interactiu: Aquest és el calendari del MCECC. Un fitxer interactiu que us permetrà preparar-vos per Nadal.

Sisena càpsula d'espiritualitat: L'Àmbit de l'Animació de la Fe del MCECC cada mes ens presenta una càpsula per treballar el transcendent. En aquesta, ens preguntarem si preparem o no Nadal i la importància de fer-ho.

Materials i recursos d'altres anys:

Altres materials

Germans tots: A partir de la imatge que se'ns presenta, es tracta d'anar fent preguntes als infants de manera que, a poc a poc, vagin descobrint el sentit dels elements que hi ha en la fotografia.

Calendari d'Advent EcoSolidari: Consta de petites pregàries, breus reflexions, consells concrets i pràctics per cuidar l'entorn, així com recursos audiovisuals lligats a l'Advent.

Nois i noies com jo: Se'ns convida a veure dos curtmetratges (un documental de TV3 i un d'Acción Contra el Hambre) i acompanyar el visionat d'una pregària relacionada amb els valors i temes que hi apareixen.

Pessebre ecosolodiari: A partir del llibre Ara que fem el pessebre, observant amb deteniment les seves il·lustracions, descobrim la tradició que s'amaga darrere de l'Advent.