Notícies
 Tornar a Notícies
  • Saps qui és Àlex Sastre?

Saps qui és Àlex Sastre?

19.11.21

L'Àlex Sastre és un dels màxims responsables polítics del lleure educatiu. És Director General de Joventut, cap d'un dels departaments de la Conselleria d'Acció Social de la Generalitat de Catalunya. Entre les seves tasques es troba la gestió de les polítiques d'àmbit nacional que afecten els joves, així com les que impliquen el lleure.

Poc abans de començar la cinquena onada de la COVID-19, a l’estiu, el nou Govern de la Generalitat el va posar al capdavant del departament de Joventut. L’Àlex, que prefereix reivindicar el seu passat com a professor d’institut que el de portaveu de Junts a l’Ajuntament de Granollers, tot i sentir-se'n també satisfet, ha rebut a la revista Estris al seu despatx. És un despatx gran que contrasta amb el seu tarannà: l’Àlex és un polític jove i proper, que prefereix fugir del tracte de vostè i que no renega del seu passat.

Coneixem, doncs, el costat més personal del nou responsable polític del lleure educatiu. Li agrada més anar de colònies o campaments, viatjar per casa o marxar fora, portarà els seus fills al cau o a l'esplai?

L'Estris recull en una entrevista com és, què li interessa i on explica què fa un polític de la seva magnitud.

Podeu llegir l'entrevista sencera a l'Estris 241, que aviat arribarà a les vostres cases!