Notícies
 Tornar
  • Nova càpsula per treballar l'espiritualitat

Nova càpsula per treballar l'espiritualitat

04.11.21

Surt la nova càpsula Escoltem als essencials, que ajudarà els equips de monitors i monitores a reflexionar sobre quin paper juguen els nostres infants.

El dia 20 de novembre se celebre el Dia Universal dels Drets dels Infants (DUDI) per commemorar l'aprovació de la declaració universal dels Drets dels Infants que va ratificar Nacions Undies l'any 1989. Per a nosaltres, els infants de l'esplai són el centre i els protagonsites de la nostra acció educativa, però... els escoltem suficient?

En aquesta cinquena càpsula us animem a fer memòria i tornar els records de quan vosaltres éreu infants (d'esplai).

Teniu gaires records? Com éreu quan teníeu l'edat dels més petits i petites del vostre esplai?

Com en les altres càpsules publicades, l'exercici consta de tres parts. Un primer vídeo, que podeu visualitzar i pensar quantes vegades a l’esplai us heu trobat en la situació que us presenta. Després, una segona part de reflexió indidual i uan darrera per compartir experiències i raonaments.

Al document hi ha tot ben detallat, així com altres apartats per aprofundir en aquesta temàtica. Un cop feta la càpsula, es pot compartir l'experiència a través del canal de Telegram, compartint una imatge del sobre on guardeu la carta o, si es prefereix, enviant al mateixa carta.