Notícies
 Tornar
  • Nou recurs: les desigualtats des de l'esplai

Nou recurs: les desigualtats des de l'esplai

05.11.21

Les desigualtats són presents, també en la nostra societat. Ja sigui pel sistema en què vivim, per la pròpia condició humana, la globalització o qualsevol de les altres causes que podríem enumerar. Com a esplai tenim el deure i l'oportunitat de transformar localment aquesta realitat injusta.

Per aquest motiu, l'Àmbit d'Educació per la Justícia Global del MCECC ha treballat en un recurs "centrat en quatre desigualtats amb què ens trobem en el nostre dia", tal com expliquen des de la comissió.

Amb aques PDF interactiu podràs entendre a fons en què consisteixen les desigualtats socioeconòmiques, les de gènere, per capacitats o les ètniques o culturals. Així mateix, trobaràs què fer al teu centre o club per tal de prevenir-les i activitats adequades a cada temàtica per treballar amb els infants i joves.

Consulta el recurs i consulta tota la informació! ​