Notícies
 Tornar

Posa el teu esplai de moda guanyant els Innovact

15.10.21

Ja està oberta la tercera edició dels premis InnovAct, que pretenen impulsar aquelles activitats més innovadores dels Centres i Clubs d'Esplai del Moviment. Després dels èxits de les dues edicions anteriors, torna el concurs amb l'objectiu de trobar les tres activitats de lleure més oiginals i innovadores.

Activitat variades

En les darreres dues edicions del cuncurs, diferents esplais del Moviment van presentar activitats variades i originals. Com és el cas del Lleidascan, l'activitat del Grup de Colònies l'Anunciata que va guanyar el primer premi. Es tracta d'un joc innovador i per fer amb les famílies; mitjançant dieferensts QR pots descobrir diferents putns de la ciutat de Lleida.

Una adaptació del tradicional joc de taula 'El Catan', una competició per descobrir notícies falses o un 'Scape Room virutal' són algunes de les altres activitats premiades de l'edició passada.

Ara és moment de presentar noves activitats que, ja sigui pels objectius, pels materials o la metedologia, suposin una millora de la tasca educativa, sempre basant-se en estudis o tendències del moment. Serà el tu Centre o Club d'Esplai el guanyador d'aquesta edició?

Fins a quatre premis

El jurat, format per persones expertes de les diferents fundacions del Moviment, escollirà tres dels quatre premis: un ScapeRoom valorat en 150€, un àpat en alguna casa de colònes de la Fundació o una sessió formativa per a l'equip del centre guanydor. L'últim premi, un lot de material fungible, quedarà en mans del públic.

Tots els esplais que vulguin presentar una activitat cal que segueixin les instruccions que trobareu en les bases del concurs. Teniu fins el 17 de desembre a les 23:59h a través del formulari.