Notícies
 Tornar

Quins són els desitjos dels monitors i monitores?

30.09.21

Comencem un nou curs amb les ganes de sempre i la precaució d'aquests últims mesos. Molts monitors i monitores ens preguntem quan podrem tornar a fer esplai com abans. Molts d'altres, ni tan sols hem sigut monitors abans de la pandèmia. El que tots sabem, però, és que el lleure ha demostrat al llarg de tots aquests mesos complicats que és essencial pels infants, adolescents i joves.

Ens vam resistir a pensar el contrari quan tot va tancar. Vam fer esplai des de casa i vam modificar les nostres activitats en un estiu diferent. Ens hem sabut adaptar a totes les circumstàncies, per estranyes que fossin. I ara, que comencem a engegar de nou, ho fem amb el desig de no perdre la motivació que tots els monitors i monitores hem aconseguit mantenir tot aquest temps.

Molts d'aquests pensaments queden recollits a la campanya d’inici de curs del MCECC. Els monitors i monitores que hi participen ens expliquen què esperen enguany de l’esplai, en un vídeo ple de desitjos de cara al nou curs. Desitjos dirigits als monitors nouvinguts, als que porten ja temps i, per descomptat, al món del lleure i als infants.

Entre tots farem possible que això continuï avançant. I per facilitar-vos la tornada, a la web trobareu tots els materials i recursos necessaris per arrancar, així com les pàgines per accedir a les formacions del Campus MCECC o a les inscripcions del Mulla't, gràcies al qual tindreu l'oportunitat de dissenyar i pensar, per exemple, com seran les pròximes trobades del Moviment.

Tots som Moviment!