Notícies
 Tornar
  • Mulla't pel MCECC!

Mulla't pel MCECC!

02.07.21

Posem la mirada al nou curs i, per això, tenim diverses propostes de voluntariat per a aquelles persones que vulguin formar part dels equips del MCECC.

Tant si ets monitor/a com si ja has deixat el teu centre d'esplai però vols seguir vinculat al món del lleure i al Moviment, pots participar a:

  • Comissions organitzadores de les Trobades 2022: TrocaJove i Jornada de Monitors/es.  Primera reunió informativa el dimarts 28 de setembre a les 19:30h
  • Àmbits del Moviment, per generar reflexió i nous materials sobre temàtiques que puguin ser útils pels centres i clubs d’esplai: Pedagògic, d’Educació per a la Justícia Global o d’Animació de la fe.
  • Ràdio MCECC, per aquelles persones que vulgui col·laborar a realitzar la ràdio que el Moviment posarà en marxa ben aviat i pretén ser un nou canal de comunicació per difondre l’actualitat del MCECC i recursos pels Centres i Clubs d’Esplai.
  • Projecte de perspectiva de Gènere         

Si estàs interessat o interessada a participar d’aquests espais només t’has d’inscriure al formulari i ben aviat et facilitarem més informació.

No t’ho pensis més i descobriràs que, amb només una mica del teu temps, pots aportar molt a un gran nombre d'infants i joves. Mulla’t pel MCECC inscrivint-te a través d'aquest formulari! Per rebre més informació, també pots escriure a trobadesmcecc@peretarres.org i/o a ambits@peretarres.org

*Cal tenir en compte que la celebració de la TrocaJove 2022 i la Jornada de Monitors i Monitores 2022 estaran subjectes a la situació sorgida arran de la covid-19. Anirem informant al llarg del curs.