Notícies
 Tornar a Notícies
  • Us ha arribat ja la tramesa d'inici de curs?
  • Comparteix a les xarxes socials

Us ha arribat ja la tramesa d'inici de curs?

22.09.21

Ben aviat rebreu una tramesa amb documents útils per preparar el curs. La tramesa del MCECC compta amb un recull d'informacions per ajudar a tots els Centres i Clubs d'Esplai a preparar bé aquest inici de curs

Què trobem a la tramesa?

  • Calendari. Rebreu el calendari amb totes les dates senyalades de l'any, així com les trobades i reunions més destacades del MCECC. Si ho preferiu, també podreu utilitzar un segon calendari protagonitzat pels diferents drets dels infants recollits la Declaració Universal de les Nacions Unides.
  • Decàleg de Gestió del Centre o Club d'Esplai . Un document de 10 punts per organitzar bé l'inici del curs. Aquest decàleg forma part de l'acció PR2 del Pla d'Accions de 2021, en què s'establia la tasca d'"acompanyar les persones responsables de centres en la seva tasca". 
  • Materials i recursos generats pel Moviment. Us facilitem l'enllaç (a través del QR que trobareu al sobre) per poder accedir al protocols del curs i nous materals del MCECC. Tot un seguit d'activitats, dinàmiques, pregàries i rutes, entre moltes altres coses, que us poden facilitar la preparació de les vostres activitats i excursions.
  • Informació de les formacions i comissions disponibles. Accés al Campus MCECC d'inici de curs -formacions gatuïtes-  i al  Mulla't  -comissions per preparar els àmbits i trobades del Moviment-. Per últim, a la tramesa també s'adjunta totes les cases de colònies de què disposeu i els avantatges que teniu pel simple fet de formar part del MCECC .

Aquesta tramesa busca ser una ajuda a tots els Centres i Clubs d'Esplai a l'hora de preparar el curs. Durant l'any, també teniu a la vostra disposició tots els equipa del Moviment -referentes del Consell Directiu i promotores i promotores- sempre que ho necessiteu.